Inloggen

Account aanmaken

Welkom. U kunt rechtsboven op onze site klikken op 'nieuwe klant'. In dat account geeft u uw naam, adresgegevens, e-mailadres op. De toegang tot uw account wordt beveiligd met een wachtwoord dat u zelf kiest. 


Deze melding ziet u als u een nieuwe klant bent en wij uw e-mailadres nog niet kennen. Klik op 'nieuwe klant' om te kunnen inloggen.

Ik wil een account aanmaken, maar mijn wachtwoord correspondeert niet met het e-mailadres?

Let goed op dat u geen typefouten maakt in het wachtwoord. Wanneer u de melding blijft houden, neemt u dan contact met ons op: stuur een email naar info@grapy.nl of bel tussen 09.00 en 17.00 uur: 024 373 43 43.

Bestellen

Bestellen hoe doe ik dat?

Bij Grapy kunt u meteen bestellen. U maakt eerst een nieuw account aan. Daarna kunt u in het profiel uw gegevens invullen. Zodra u bent aangemeld, kunt u een bestelling plaatsen. U kiest uw wijnen en legt ze vervolgens in uw winkelmandje. Wanneer u klaar bent met shoppen, kiest u voor de optie "bestel" of "bestelling afronden". Vergeet niet het vinkje van de algemene voorwaarden aan te klikken. Uw bestelling is pas definitief als u op de kassapagina op "Afrekenen" klikt.